Πρώτο Trailer Απο Το "The Quake"

0

Η Magnolia Pictures και η Magnet Releasing κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer απο το "The Quake", το Νορβηγικό φίλμ καταστροφής του John Andreas Andersen. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πλούσια παραγωγή, με στύλ που θυμίζει κάτι απο τα αντίστοιχα disaster-films του Hollywood, αλλά με αυτήν την πιο σοβαρή προσέγγιση που συναντούμε στα Ευρωπαϊκά φίλμ.

"To 1094, ένας σεισμός μεγέθους 5.4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ταρακούνησε το Όσλο. Το επίκεντρο του βρίσκονταν στο ρήγμα του Όσλο, το οποίο περνά μέσα απο την πρωτεύσουσα της Νορβηγίας. Καθημερινά καταγράφονται αρκετά σεισμοί απο το ρήγμα και οι γεωλόγοι φαίνονται προβληματισμένοι, όμως τα στοιχεία φανερώνουν πως είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή στο μέλλον, το ρήγμα να δώσει κάποιον ισχυρό σεισμό. Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι συμβεί, το μόνο σίγουρο είναι πως οι υποδομές του Οσλο σήμερα, είναι πιο ευάλωτες απο το 1904."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο John Andreas Andersen ("Uno"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι John Kåre Raake και Harald Rosenløw-Eeg ("The Wave").

Πρωταγωνιστούν οι Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Hang Tran, Jonas Hoff Oftebro, Sondre Eikjord, Edith Haagenrud-Sande, Kathrine Thorborg Johansen, Ravdeep Singh Bajwa, Tina Schei.

Το "The Quake", που διαθέτει τους ίδιους σεναριογράφους, παραγωγούς και πρωταγωνιστές με την αξιόλογη ταινία "The Wave" που κυκλοφόρησε το 2015, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και On Demand στις 14 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.