Πρώτο Trailer Απο Το "The Professor and the Madman"

0

Η Voltage Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Professor and the Madman", την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου "The Surgeon of Crowthorne", που έγραψε ο Simon Winchester. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα, με αξιόλογες ερμηνείες απο το πολύ δυνατό δίδυμο των Mel Gibson και Sean Penn.

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας του Λεξικού του Πανεπιστημίου του Oxford, μια ιδιαίτερα περιέργη και ενδιαφέρουσα ιστορία. Το 1857 ο Καθηγητής James Murray ξεκίνησε την δημιουργία του Λεξικού Oxford της Αγγλικής και αρχειοθέτησε περισσότερες απο 10,000 εγγραφές απο κάποιον Dr. W.C. Minor, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εγκλεισμένος σε άνα άσυλο για παρανοϊκούς εγκληματίες."

Αν και ο James Murray ήταν αυτός που δημιούργησε το διάσημο λεξικό, ο χαρακτήρας του Dr. W.C. Minor είναι αυτός με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο χειρουργός W.C. Minor προσέφερε τις υπηρεσίες του κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου, εκεί όπου η κτηνωδία του πολέμου και οι εικόνες φρίκης που αντιμετώπισε τον κλόνισαν ψυχικά και αργότερα τον οδήγησαν στο να σκοτώσει μέσα σε σύγχυση έναν αθώο άνθρωπο που τον πέρασε για διαρρήκτη.

Πρώτο Trailer Απο Το "The Professor and the Madman"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Farhad Safinia, ο σεναριογράφος του "Apocalypto", ο οποίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο και υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους John Boorman ("Excalibur") και Todd Komarnicki ("Sully"), βασισμένοι στο βιβλίο του Simon Winchester.

Στο ρόλο του Καθηγητή James Murray βρίσκεται ο Mel Gibson, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού, ενώ στο ρόλο του παρανοϊκού Dr. W.C. Minor, βρίσκεται ο ο Sean Penn. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Steve Coogan, Jeremy Irvine, Natalie Dormer, Jennifer Ehle, Ioan Gruffudd, Adam Fergus, Brendan Patricks, David Crowley,Brian Fortune.

Αν και η ταινία ολοκληρώθηκε πρίν απο ενα χρόνο, η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Voltage Pictures και τον Mel Gibson, που κατηγορεί την εταιρεία για μη τήρηση της συμφωνίας σχετικά με την διάρκεια και τον προϋπολογισμό των γυρισμάτων, καθυστέρησαν την κυκλοφορία της.

Το "The Professor and the Madman" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.