Πρώτο Trailer Απο Το "The Other Lamb"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Other Lamb", το θρίλερ-τρόμου της Małgorzata Szumowska, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο σε αγγλόφωνη ταινία.

"Σε όλη την ζωή της, η Selah (Raffey Cassidy) δεν γνώρισε τίποτε άλλο πέρα από την αίρεση μέσα στην οποία γεννήθηκε. Μαζί με μια ομάδα μοναχικών γυναικών σαν και αυτή, ζει αποκομμένη από την σύγχρονη κοινωνία σε μια κοινότητα που βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο δάσος, με ηγέτη εναν άνδρα με το όνομα Shepherd (Michiel Huisman). Μια φιγούρα μεσσία με μια τρομακτική σκοτεινή πλευρά. Όταν όμως ο εσωστρεφής κόσμος της τραντάζεται από μια σειρά εφιαλτικών οραμάτων και ανησυχητικών αποκαλύψεων, η Selah αρχίζει να αμφισβητεί τα πάντα γύρω από την ύπαρξη της, συμπεριλαμβανομένης και της αφοσίωσης της στον ολοένα και πιο επικίνδυνο Shepherd."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Πολωνή Malgorzata Szumowska ("Twarz", "Cialo"), ενώ το σενάριο υπογράφει η C.S. McMullen ("Two Sentence Horror Stories"). Πρωταγωνιστούν οι Raffey Cassidy ("Killing of a Sacred Deer"), Michiel Huisman ("Game of Thrones"), Denise Gough, Kelly Campbell, Eve Connolly, Isabelle Connolly, Ailbhe Cowley, Irene Kelleher.

Το "The Other Lamb" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με ανάμεικτες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής μέσα στον Απρίλιο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Other Lamb"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.