Πρώτο Trailer Απο Το "The Old Guard" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Old Guard", το φιλμ φαντασίας της Gina Prince-Bythewood, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο comic των Greg Rucka και Leandro Fernández. Το πρώτο trailer φανερώνει μια μίξη ταινίας δράσης και comic, αλλά και μια πλοκή που είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να δουλέψει.

"Η αιωνιότητα είναι δύσκολη υπόθεση. Με αρχηγό την πολεμίστρια Andy (Charlize Theron), μια μυστική αδιάσπαστη ομάδα μισθοφόρων, οι οποίοι για έναν μυστηριώδη λόγο είναι αθάνατοι, πολεμούν εδώ και αιώνες για να προστατεύσουν τον κόσμο των θνητών. Όταν όμως επιστρατεύονται σε μια επείγουσα αποστολή, οι μοναδικές τους ικανότητες γίνονται ξαφνικά γνωστές και η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια της Andy και της Nile (KiKi Layne), της νεότερης πολεμίστριας, για να εξαλείψει την απειλή εκείνων που προσπαθούν με κάθε μέσο να αναπαράξουν και να εκμεταλλευτούν εμπορικά τη δύναμή της. Βασισμένο στο επιτυχημένο κόμικ του Greg Rucka και σε σκηνοθεσία της Gina Prince-Bythewood ("Love & Basketball", "Beyond the Lights"), η "Παλιά Φρουρά" αφηγείται μια ρεαλιστική, καθημερινή, καταιγιστική ιστορία που δείχνει ότι η αθανασία είναι πιο σκληρή απ' ό,τι φαίνεται."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Gina Prince-Bythewood ("Beyond the Lights", "The Secret Life of Bees"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός του comic Greg Rucka.

Πρωταγωνιστούν οι Charlize Theron ("Mad Max: Fury Road"), Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave"), KiKi Layne ("If Beale Street Could Talk"), Matthias Schoenaerts ("Rust and Bone"), Marwan Kenzari, Natacha Karam, Anamaria Marinca, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Joey Ansah, Luca Marinelli.

Το "The Old Guard" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 10 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Old Guard" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.