Πρώτο Trailer Απο Το "The Nun"

0

Η New Line Cinema κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Nun", το θρίλερ-τρόμου του Corin Hardy, το νέο prequel απο το σύμπαν του "The Conjuring". Το πρώτο trailer διαθέτει μια καλοφτιαγμένη ατμόσφαιρα τρόμου, αλλά και την γνωστή συνταγή των jump scares, που πλέον έχει καταντήσει βαρετή.

"Οταν μια νεαρή καλόγρια σε ένα απομονωμένο μοναστήρι της Ρουμανίας αυτοκτονεί, ένας ιερέας με ένα στοιχειωμένο παρελθόν και μια δόκιμη μοναχή, αναλαμβάνουν να εξερευνήσουν την υπόθεση με εντολή του Βατικανού. Μαζί θα αποκαλύψουν το ανίερο μυστικό του τάγματος. Ρισκάρωντας όχι μόνο τις ζωές τους, αλλά και την πίστη τους και τις ψυχές τους, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια κακόβουλη δύναμη με την μορφή της ίδιας καλόγριας που το τρομοκράτησε το κοινό στο "The Conjuring 2"."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Corin Hardy ("The Hallow"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Gary Dauberman ("Annabelle", "It"), βασισμένος στην ιστορία του James Wan ("The Conjuring"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού. Πρωταγωνιστούν οι Taissa Farmiga, Demián Bichir, Bonnie Aarons, Charlotte Hope, Lili Bordán, Jonny Coyne, Sandra Rosko, Ingrid Bisu.

Το "The Nun" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.