Πρώτο Εντυπωσιακό Trailer Από Το "The Northman"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Northman", το πολυαναμενόμενο νέο φιλμ του Robert Eggers. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα συναρπαστικό θρίλερ, με εντυπωσιακή κινηματογράφηση και ατμόσφαιρα τρόμου, ένα φιλμ που δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο αναμενόμενα του 2022.

"Ένα επικό, περιπετειώδες θρίλερ εκδίκησης που εξερευνά το πόσο μακριά θα φτάσει ένας Viking πρίγκηπας, για να αναζητήσει εκδίκηση για την δολοφονία του πατέρα του."

Πρώτο Trailer Από Το "The Northman"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Robert Eggers ("The Witch", "The Lighthouse"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Sjón Sigurdsson. Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Jarin Blaschke, ο μόνιμος συνεργάτης του Eggers και κινηματογραφιστής των φιλμ "The Witch" και "The Lighthouse".

Πρώτο Trailer Από Το "The Northman"

Το πλούσιο cast αποτελείται από τους Alexander Skarsgård ("The Legend of Tarzan"), Anya Taylor-Joy ("The Witch"), Ethan Hawke ("Training Day"), Nicole Kidman ("Big Little Lies"), Willem Dafoe ("The Lighthouse"), Claes Bang, Ralph Ineson, Kate Dickie, Olwen Fouéré, Ingvar Sigurdsson και η Björk ("Dancer in the Dark").

Πρώτο Trailer Από Το "The Northman"

Το "The Northman" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 22 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "The Northman"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.