Πρώτο Trailer Απο Το "The Nightingale"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Nightingale", το δραματικό θρίλερ της Jennifer Kent, που επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο το "The Babadook" του 2014. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα δράμα εκδίκησης, με βαριά ατμόσφαιρα, αργό ρυθμό και μάλλον χαμηλό επίπεδο παραγωγής.

"Το 'The Nightingale' αποτελεί ενα διαλογισμό των συνεπειών της βίας και του τιμήματος της αναζήτησης εκδίκησης. Η ιστορία εξελίσεται κατά την διάρκεια της αποικιοποίησης της Αυστραλίας το 1825 και ακολουθεί την Clare (Aisling Franciosi), μια 21χρονη Ιρλανδέζα κατάδικο. Έχοντας εκτίσει την επταετή ποινή της, η Clare πασχίζει να ελευθερωθεί απο τον βίαιο αφέντη της, τον Υπολοχαγό Hawkins (Sam Claflin), που αρνείται να της δώσει την ελευθερία της. Ο Aidan (Michael Sheasby), ο σύζυγος της Clare, ανταποδίδει και η ίδια γίνεται το θύμα ενός τρομακτικού εγκλήματος, στα χέρια του υπολοχαγού και των φίλων του.
Οταν οι Βρετανικές αρχές αποτυγχάνουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, η Clare αποφασίζει να κυνηγήσει τον Hawkins, ο οποίος εγκαταλείπει ξαφνικά το πόστο του για να εξασφαλίσει μια ανώτερη θέση στο βορά. Αποτυγχάνοντας να βρεί συμπατριώτες για το ταξίδι της, η Clare αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθεια του Billy (Baykali Ganambarr), ενός νεαρού Αβορίγινα, που απρόθυμα την μεταφέρει μέσα στην άγρια φύση για να καταδιώξει τον Hawkins. Το έδαφος και οι εχθροπραξίες που μαίνονται, καθώς η μάχη ανάμεσα στους ιθαγενείς και τους αποίκους εξελίσεται σε αυτό που πλέον είναι γνωστό ως ο 'Ο Μαύρος Πόλεμος'.
Η Clare και ο Billy είναι εχθρικοί μεταξύ τους απο την αρχή, καθώς και οι δυο υποφέρουν απο τα δικά τους τραύματα και την αμοιβαία έλλειψη εμπιστοσύνης. Καθώς όμως το ταξίδι τους οδηγεί ολοένα και βαθύτερα στην ερημιά, θα πρέπει να μάθουν να βρίσκουν την κατανόηση ανάμεσα τους, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να αναλογιστούν το πραγματικό κόστος της εκδίκησης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Jennifer Kent ("The Babadook"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Aisling Franciosi, Michael Sheasby, Sam Claflin, Ewen Leslie, Charlie Shotwell, Nathaniel Dean, Harry Greenwood, Sam Smith, Matthew Sunderland και Baykali Ganambarr.

Το "The Nightingale" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας με ανάμεικτες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Nightingale"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.