Πρώτο Trailer Από Το "The Nest"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Nest", το δραματικό φιλμ του Sean Durkin. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δράμα που φαίνεται να εστιάζει στα σκοτεινά σημεία που μπορεί να κρύβει ένας γάμος.

"Ο Rory (Jude Law), είναι ένας φιλόδοξος επιχειρηματίας και πρώην χρηματιστής, που πείθει την Αμερικανίδα σύζυγο του Allison (Carrie Coon) και τα παιδιά τους, να εγκαταλείψουν τις ανέσεις της προαστιακής Αμερικής και να επιστρέψουν στην πατρίδα του την Αγγλία, στις αρχές της δεκαετίας του 80'. Νιώθοντας την ευκαιρία, ο Rory επιστρέφει στην παλιά του εταιρεία και μισθώνει μια εξοχική έπαυλη αιώνων, με χώρους για τα άλογα της Allison και με σχέδια για την δημιουργία ενός στάβλου. Καθώς η υπόσχεση για ένα πολυτελές νέο ξεκίνημα αρχίζει να ξεδιπλώνεται, το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με τα ψέματα που βρίσκονται κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια του γάμου τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sean Durkin ("Martha Marcy May Marlene"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Jude Law, Carrie Coon, Anne Reid, Charlie Shotwell, Adeel Akhtar, Tattiawna Jones, Oona Roche, Michael Culkin, James Nelson-Joyce.

Το "The Nest" που απέσπασε πολύ καλά σχόλια στο Φεστιβάλ του Sundance, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.