Πρώτο Trailer Απο Το "The Mule" Του Clint Eastwood

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Mule", το νέο φίλμ του Clint Eastwood. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα, με βαριά ατμόσφαιρα και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Earl Stone, εναν άνδρα που στα 80 του χρόνια είναι άφραγκος, μόνος και αντιμέτωπος με την κατάσχεση της επιχείρησης του, όταν θα του προταθεί μια δουλειά οδηγού. Μια φαινομενικά εύκολη δουλειά, όμως αυτό που δεν γνωρίζει ο Earl, είνα πως συμφώνησε να κάνει μια δουλειά που αφορά την μεταφορά ναρκωτικών για ένα Μεξικανικό καρτέλ.
Μέσα στην άγνοια του, ο Earl κάνει την δουλειά καλά, αυξάνοντας συνεχώς το φορτίο, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να αποκτήσει και ελεγκτή. Ομως ο ελεγκτής δεν είναι ο μόνος που παρακολουθεί τον Earl, καθώς οι κινήσεις του έχουν προσελκύσει και το ενδιαφέρον του Colin Bates, του σκληροτράχηλου πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).
Αν και τα οικονομικά του προβλήματα έχουν πλέον εξαφανιστεί, τα λάθη που έκανε ο Earl στο παρελθόν αρχίζουν να τον στοιχειώνουν και πλέον είναι αβέβαιο το αν θα καταφέρει να διορθώσει τα λάθη του πρίν πέσει στα χέρια του Νόμου ή του καρτέλ."

Στη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Clint Eastwood ("Unforgiven", Mystic River"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Nick Schenk ("Gran Torino", "The Judge").

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest, Andy Garcia, Alison Eastwood, Taissa Farmiga, Ignacio Serricchio, Loren Dean και Eugene Cordero.

Το "The Mule" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου, μέσα στην καρδιά των Οσκαρικών προβολών, με ότι και αν σημαίνει αυτό....

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.