Πρώτο Trailer Απο Το "The Monster"

0

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Monster", το ανεξάρτητο θρίλερ τρόμου του Bryan Bertino.

blockquote>"Μια διαζευγμένη μητέρα και η πεισματάρα κόρη της ταξιδεύουν οδικώς, αργά μέσα στην νύχτα, για να επισκεφτούν τον πατέρα της μικρής κοπέλας, ύστερα απο ένα έκτατο περιστατικό. Καθώς οδηγούν μέσα απο ερημικούς επαρχιακούς δρόμους σε μια βροχερή νύχτα, ξαφνικά πέφτουν θύματα μιας σύγκρουσης που θα τις αφήσει ταραγμένες, αλλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Ομως το αυτοκίνητο τους είναι νεκρό και καθώς μάταια προσπαθούν να καλέσουν για βοήθεια, διαπιστώνουν ότι δεν είναι μόνες τους σε αυτούς τους ερημωμένους παράδρομους. Ενα τρομακτικό κακό παραμονεύει στα γύρω δάση, και η πρόθεση του είναι να μην τις αφήσει να φύγουν ποτέ.

Μια τρομακτική και γεμάτη ένταση εμπειρία, που φέρνει δυο απίστευτα δυνατές γυναίκες απέναντι σε ένα απο τα πιο τρομακτικά και πιο σοκαριστικά τέρατα που έχετε δεί ποτέ, σε μια μάχη που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bryan Bertino ("The Strangers"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Zoe Kazan, Ella Ballentine, Scott Speedman, Aaron Douglas, Chris Webb, Christine Ebadi.

Το "The Monster" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 11 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.