Πρώτο Trailer Από Το "The Matrix Resurrections"

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Matrix Resurrections", το τέταρτο φιλμ από το franchise επιστημονικής φαντασίας που ξεκίνησε το 1999. Το trailer φανερώνει ένα τέταρτο μέρος που φαίνεται να επαναλαμβάνει την συνταγή του πρώτου εξαιρετικού φιλμ, χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια συστατικά, με μια παρόμοια ιστορία και έναν νέο Μορφέα. Κάτι απολύτως λογικό καθώς το δεύτερο και το τρίτο φιλμ κινήθηκαν κάτω του μετρίου και αποδυνάμωσαν την αξία του franchise. Αν και η επίσημη πλοκή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αυτό που γίνεται αντιληπτό από το trailer είναι πως ο Neo εισέρχεται ξανά στο Matrix, ύστερα από μια περίοδο καταστολής με μπλε χάπια, με σκοπό την διάσωση της Trinity.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Lana Wachowski ("The Matrix", "Cloud Atlas", "Jupiter Ascending", "Speed Racer"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους David Mitchell ("Cloud Atlas") & Aleksandar Hemon ("Love Island"). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Lambert Wilson, Daniel Bernhardt και Jada Pinkett Smith, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Jessica Henwick, Yahya Abdul-Mateen II, Christina Ricci,, Neil Patrick Harris, Ellen Hollman, Ian Pirie, Priyanka Chopra Jonas, Daniel Bernhardt, Max Riemelt, Brian J. Smith, Eréndira Ibarra, Telma Hopkins.

Αν και η ιστορία δεν διαθέτει πια την πρωτοτυπία που μας σόκαρε στο πρώτο φιλμ, το μοναδικό στυλ των σκηνών δράσης που καθιέρωσαν οι δημιουργοί του franchise και το καλοφτιαγμένο πρώτο trailer, δημιουργούν ελπίδες για ένα τέταρτο φιλμ που λογικά θα είναι καλύτερο από τα δυο προηγούμενα...

Το "The Matrix Resurrections" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 22 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "The Matrix Resurrections"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.