Πρώτο Trailer Από Το "The Many Saints of Newark"

0

Η Warner Bros και το HBO Max κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer από το "The Many Saints of Newark", την ταινία-prequel της τηλεοπτική σειράς "The Sopranos". Το trailer φανερώνει ένα αυθεντικό γκανγκστερικό δράμα, με αξιόλογους συντελεστές και την κληρονομιά της τηλεοπτικής σειράς "The Sopranos", που βραβεύτηκε με 21 βραβεία Emmy και 5 Χρυσές Σφαίρες.

"Η ιστορία εξελίσσεται κατά την διάρκεια των φυλετικών εξεγέρσεων που συγκλόνισαν την πόλη του Newark, κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 60' και εστιάζει στον χαρακτήρα του Dickie Moltisanti, τον πατέρα του Christopher Moltisanti και μέντορα του Tony Soprano."

Το σενάριο του φίλμ έχει γράψει ο σεναριογράφος της σειράς Lawrence Konner ("Planet of the Apes") και ο δημιουργός της, David Chase ("The Rockford Files"), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alan Taylor ("Game of Thrones", "Thor: The Dark World").

Πρώτο Trailer Από Το "The Many Saints of Newark"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dickie Moltisanti βρίσκεται ο Alessandro Nivola ("American Hustle"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ray Liotta ("Goodfellas"), Jon Bernthal ("The Punisher"), Vera Farmiga ("Bates Motel"), Corey Stoll, , Michael Imperioli ("The Sopranos"), Frank Vincent ("Goodfellas"), Billy Magnussen ("Maniac"), Leslie Odom Jr., Michela De Rossi, John Magaro, William Ludwig και ο νεαρός Michael Gandolfini, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον νεαρό Tony Soprano, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία στην τηλεοπτική σειρά ο πατέρας του James Gandolfini.

Το "The Many Saints of Newark" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά την 1η Οκτωβρίου, ενώ την ίδια μέρα θα διατεθεί και μέσα από το HBO Max.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.