Πρώτο Trailer Απο Το "The Magnificent Seven"

0

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Magnificent Seven", το remake της western ταινίας του John Sturges, που κυκλοφόρησε το 1960.

"Την ώρα που η πόλη του Rose Creek βρίσκεται κάτω απο τον θανάσιμο έλεγχο του βιομήχανου Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard), οι απελπισμένοι κάτοικοι προσλαμβάνουν για προστασία μια ομάδα επτά ανδρών που αποτελείται απο κυνηγούς επικυρηγμένων, μισθοφόρους και χαρτοπαίκτες: τους Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) και Red Harvest (Martin Sensmeier). Καθώς προετοιμάζουν την πόλη για το βίαιο ξεκαθάρισμα που γνωρίζουν ότι είναι πρό των πυλών, αυτοί οι επτά μισθοφόροι θα διαπιστώσουν ότι δεν αγωνίζονται μόνο για την αμοιβή τους."

Η ιστορία που είναι βασισμένη στο αριστουργηματικό "Seven Samurai" του Akira Kurosawa, εξελίσσεται μετά τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο, που εξελίχθηκε στο διάστημα 1861-1865.

Στην σκηνοθεσία του remake βρίσκεται ο Antoine Fuqua ("Training Day", "The Equalizer"), ενώ το σενάριο που αρχικά γράφτηκε απο τον Nic Pizzolatto ("True Detective"), αναθεωρήθηκε απο τον John Lee Hancock ("The Alamo", "Saving Mr. Banks") και τον Richard Wenck ("The Equalizer").

Πρωταγωνιστούν οι Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Peter Sarsgaard, Lee Byung-Hu, Manuel Garcia-Rulfi, Martin Sensmeier, Haley Bennett.

Με πλούσιο cast και σύγχρονη κινηματογράφηση, το remake της κλασικής ταινίας φαντάζει διασκεδαστικό, αν και κάπως αχρείαστο.

To "The Magnificent Seven", θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.