Πρώτο Trailer Απο Το "The Lovers"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Lovers", την ρομαντική περιπέτεια του Roland Joffé.

"Λαμβάνοντας χώρα σε πολλούς αιώνες και περιοχές, το συναρπαστικό The Lovers ταξιδεύει χρονικά στην Ινδία του 18ου αιώνα και πέρα, για να αφηγηθεί ένα έπος προδοσίας και αγάπης που αψήφησε όλα τα όρια. Η ιστορία εστιάζει στον θαλάσσιο αρχαιολόγο Jay Fennel (Josh Hartnett), ο οποίος ύστερα απο καταδυτικό ατύχημα στην προσπάθεια να σώσει την γυναίκα του, μένει εγκεφαλικά νεκρός. Μέσα στη κωματώδη και ονειρική του κατάσταση, ο Fennel μεταφέρεται στην Ινδία του 1778, εκεί όπου ένας νεαρός Βρετανός λοχαγός ξεκινά μια παράτολμη αποστολή και ένα καυτό ρομάντζο με γυναίκα πολεμίστρια."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Roland Joffé ("The Mission", "The Killing Fields", "The Scarlet Letter"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στην ιστορία του Ajey Jhankar ("Butterflies of Bill Baker").

Πρωταγωνιστούν οι Josh Hartnett, Bipasha Basu, Claire van der Boom, Alice Englert, Mahesh Jadu, Tamsin Egerton, Om Puri, Tehmina Sunny, Bipasha Basu, Andrea Deck, Simone Kessell, James Mackay, Abhay Deol.

Η φιλόδοξη παραγωγή που αρχικά είχε τον τίτλο "Singularity", αντιμέτωπισε αρκετά προβλήματα κατά την διάρκεια της παραγωγής της, με αποχωρήσεις ηθοποιών και συμπληρωματικά γυρίσματα, γεγονότα που ο δις υποψήφιος για Oscar σκηνοθέτης Roland Joffé, ευελπιστεί ότι δεν θα επηρρέασουν την πορεία της στο box-office.

Το "The Lovers" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 13 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.