Πρώτο Trailer Απο Το "The Longest Ride"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Longest Ride", την δραματική ταινία του George Tillman Jr..

"Βασισμένο στη bestselling νουβέλα του Nicholas Sparks, το "The Longest Ride" εστιάζει στη ερωτική σχέση ανάμεσα στον Luke, έναν πρώην πρωταθλητή του ροντέο που προσπαθεί να επιστρέψει, και την Sophia, μια φοιτήτρια του κολεγίου που είναι έτοιμη να ξεκίνησει τη δουλειά των ονείρων της, στον καλλιτεχνικό χώρο της Νέας Υόρκης. Καθώς τα αντικρουόμενα μονοπάτια και τα ιδανικά τους δοκιμάζουν τη σχέση τους, η Sophia και ο Luke δημιουργούν μια απροσδόκητη σύνδεση με τον Ira, οι αναμνήσεις του οποίου απο τον μακροχρόνο έρωτα του με την αγαπημένη του σύζυγο, εμπνέουν το νεαρό ζευγάρι.
Συνδέοντας γενιές και δυο αλληλένδετες ερωτικές ιστορίες, το φίλμ εξερευνά τις προκλήσεις και τα άπειρα οφέλη του αιώνιου έρωτα."

Δράμα σε σκηνοθεσία του George Tillman Jr. και σενάριο του Craig Bolotin ("Black Rain"), βασισμένο στη νουβέλα του Nicholas Sparks.

Πρωταγωνιστούν οι Britt Robertson, Jack Huston, Scott Eastwood, Oona Chaplin, Melissa Benoist, Alan Alda, Lolita Davidovich, Peter Jurasik, Amber Chaney, Amy Parrish, Brett Edwards, Hayley Lovitt.

Η δέκατη μεταφορά βιβλίου του Nicholas Sparks στη μεγάλη οθόνη, φαντάζει υπέρμετρα μελλοδραματική, ενώ κρίνοντας απο το trailer δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το ιδιαίτερο.

Το "The Longest Ride" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 9 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.