Πρώτο Trailer Από Το "The Little Things"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Little Things", το θρίλερ δράσης του John Lee Hancock. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο αστυνομικό δράμα με τον Denzel Washington, που όμως φαίνεται να στερείται δράσης.

Πρώτο Trailer Από Το "The Little Things"

"Ο βοηθός Σερίφη Joe "Deke" Deacon (Washington), ταξιδεύει στο Los Angeles για μια φαινομενικά εύκολη αποστολή συλλογής στοιχείων. Αντί αυτού όμως, θα μπλέξει στην αναζήτηση ενός δολοφόνου που τρομοκρατεί την πόλη. Επικεφαλής του κυνηγητού είναι ο αρχιφύλακας της αστυνομίας του Los Angeles Jim Baxter (Malek), ο οποίος εντυπωσιάζεται από το αστυνομικό ένστικτο του Deke και τον εισάγει ανεπίσημα στην υπόθεση. Όμως καθώς καταδιώκουν τον δολοφόνο, ο Baxter δεν γνωρίζει πως η έρευνα θα ξυπνήσει πράγματα από το παρελθόν του Deke, ξεσκεπάζοντας ανησυχητικά μυστικά που μπορούν να απειλήσουν πολλά περισσότερα από την συγκεκριμένη υπόθεση."

Πρώτο Trailer Από Το "The Little Things"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο John Lee Hancock ("The Alamo", "Saving Mr. Banks", "The Highwaymen"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Denzel Washington, Rami Malek, Jared Leto, Sofia Vassilieva, Natalie Morales, Tom Hughes, Chris Bauer, Terry Kinney, Jason James Richter, Stephanie Erb.

Το "The Little Things" θα διατεθεί στα σινεμά της Αμερικής και το HBO Max, στις 29 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer;

 

Πρώτο Trailer Από Το "The Little Things"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.