Πρώτο Trailer Απο Το "The Little Stranger"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Little Stranger", το θρίλερ-τρόμου του Lenny Abrahamson, ο οποίος επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο το φίλμ "Room" του 2015. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ, με μυστηριώδεις χαρακτήρες και πιθανότατα αξιόλογες ερμηνείες.

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία του Dr. Faraday, τον γιό μιας υπηρέτριας, ο οποίος έχει καταφέρει να χτίσει μια ήσυχη ζωή στην εξοχή, με σεβασμό γύρω απο το όνομα του και το επάγγελμα του. Κάτα την διάρκεια του καυτού καλοκαιριού του 1948, ο Faraday καλείται απο έναν ασθενή στην οικεία του Hundreds Hall, εκεί όπου κάποτε εργάζονταν η μητέρα του. Το Ayres αποτελεί το σπίτι της οικογένειας των Ayres, για περισσότερο απο δυο αιώνες. Ομως πλέον βρίσκεται σε παρακμή και οι κάτοικοι του, μια μητέρα, ο γιός και η κόρη της, στοιχειώνονται απο κάτι ποιό απειλητικό, απο ενα επικίνδυνο τρόπο ζωής. Οταν αναλαμβάνει τον νεό του ασθενή, ο Faraday δεν έχει ιδέα το πόσο κοντά και το όσο ανησυχητικά, η ιστορία της οικογένειας θα μπλεχτεί με την δική του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Lenny Abrahamson ("What Richard Did", "Frank", Room"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Lucinda Coxon ("The Danish Girl"), βασισμένη στη νουβέλα της Sarah Waters.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dr. Faraday βρίσκεται ο Domhnall Gleeson ("Ex Machina", "A Futile and Stupid Gesture"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Charlotte Rampling ("45 Years"), Ruth Wilson ("The Affair"), Will Poulter ("The Revenant"), Anna Madeley, Kate Phillips, Josh Dylan, Camilla Arfwedson, Amy Marston.

Το "The Little Stranger" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στο τέλος του καλοκαιριού.

Δείτε το trailer:

 

proto-trailer-apo-to-the-little-stranger

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.