Πρώτο Trailer Από Το "The Last Duel" Του Ridley Scott

0

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Last Duel", το ιστορικό δράμα του Ridley Scott. Το trailer φανερώνει ένα σκοτεινό και βίαιο ιστορικό δράμα, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

"Η ιστορία εξελίσσεται τον 14ο αιώνα στην Μεσαιωνική Γαλλία και εστιάζει σε δυο φίλους ιππότες. Ο ένας πηγαίνει στον πόλεμο και επιστρέφοντας κατηγορεί τον φίλο του για τον βιασμό της γυναίκας του. Το δικαστήριο αποφασίζει πως η υπόθεση θα πρέπει να λυθεί με μια μονομαχία μέχρι θανάτου. Αν χάσει την μονομαχία ο σύζυγος της κακοποιημένης γυναίκας, τότε η γυναίκα θα πρέπει να καεί στην πυρά, για να τιμωρηθεί για τις ψευδείς κατηγορίες της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ridley Scott ("Alien", "Blade Runner", "Prometheus"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ben Affleck ("Good Will Hunting"), Matt Damon ("Good Will Hunting") και Nicole Holofcener ("Can You Ever Forgive Me?"), βασισμένοι στο βιβλίο του Eric Jager. Πρωταγωνιστούν οι Adam Driver, Matt Damon, Jodie Comer, Ben Affleck, Harriet Walter, Nathaniel Parker, Sam Hazeldine, Michael McElhatton, Caoimhe O'Malley, Ian Pirie, Serena Kennedy.

Το "The Last Duel" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 15 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.