Πρώτο Trailer Απο Το "The Last Days Of American Crime"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Last Days Of American Crime", το θρίλερ-δράσης του Olivier Megaton. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα στιλιζαρισμένο action-thriller, με ακραία πλοκή και άφθονη δράση.

"Για να δώσει μια τελική απάντηση στην τρομοκρατία και το έγκλημα, η αμερικανική κυβέρνηση σκοπεύει να εκπέμψει ένα σήμα δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να διαπράξουν παράνομες πράξεις εν γνώσει τους. Ο Graham Bricke (Edgar Ramírez), ένας επαγγελματίας εγκληματίας που δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει την καλή, ενώνει τις δυνάμεις του με τον γόνο διάσημης οικογένειας γκάνγκστερ Kevin Cash (Michael Pitt) και τη χάκερ της μαύρης αγοράς Shelby Dupree (Anna Brewster), για να κάνουν τη ληστεία του αιώνα και το τελευταίο έγκλημα στην Αμερικανική ιστορία πριν να σβήσει το σήμα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Olivier Megaton ("Colombiana", "Taken 2"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Karl Gajdusek ("Oblivion", "The November Man"), βασισμένος στο comic της Radical Publishing, που δημιούργησαν οι Greg Tocchini και Rick Remender.

Πρωταγωνιστούν οι Edgar Ramírez ("The Liberator"), Michael Pitt ("Boardwalk Empire"), Anna Brewster ("Versailles"), Sharlto Copley, Jay Anstey, Inge Beckmann, Sean Cameron Michael, Tamer Burjaq, Robert Hobbs.

To "The Last Days Of American Crime" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 5 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Last Days Of American Crime"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.