Πρώτο Trailer Απο Το "The King" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The King", το ιστορικό δράμα του David Michôd. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σοβαρή παραγωγή με μεγάλη κλίμακα και ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

"Εμπνευσμένο απο στοιχεία των έργων Henry IV και Henry V του Shakespeare, ο Hal, ενας νεαρός και ατιμωμένος πρίγκηπας, κληρονομεί το στέμα και πλέον θα πρέπει να μάθει τι σημαίνει να είσαι βασιλιάς, υπό την καθοδήγηση τους ενός και μοναδικού του φίλου, του Falstaff."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Michôd ("Animal Kingdom", "The Rover"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Joel Edgerton ("Jane Got a Gun"). Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Adam Arkapaw ("Macbeth", "True Detective", ενώ την μουσική έχει επιμεληθεί ο Nicholas Britell ("If Beale Street Could Talk").

Πρώτο Trailer Απο Το "The King" Του Netflix

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του βασιλιά Henry V "Hall" βρίσκεται ο Timothee Chalamet ("Call Me by Your Name"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Joel Edgerton ("Red Sparrow"), Robert Pattinson ("The Lost City of Z"), Ben Mendelsohn ("Rogue One: A Star Wars Story"), Lily Rose-Depp ("Planetarium"), Sean Harris ("Prometheus"), Dean-Charles Chapman, Thomasin McKenzie, Tom Glynn-Carney, Ivan Kaye, Andrew Havill, Edward Ashley.

Το "The King" του Netflix που φιλοδοξεί σε υποψηφιότητες για βραβεία, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στα τέλη του 2019 και λίγο αργότερα θα διατεθεί και μέσα απο την υπηρεσία streaming.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.