Πρώτο Trailer Απο Το "The King’s Man"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The King’s Man", το prequel φίλμ απο το franchise του "Kingsman". Το πρώτο trailer φανερώνει μια συνταγή που μοιάζει με αυτές των άλλων ταινιών του franchise, με την διαφορά πως αυτή τη φορά η ιστορία του μέντορα και του νεαρού μαθητευμένου εξελίσσεται κατά την διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

"Καθώς μια ομάδα απο τους χειρότερους τυράννους και αρχιμαφιόζους της ιστορίας, καταστρώνει ενα σχέδιο για την εξολόθρευση εκατομμυρίων ανθρώπων, ενας άνδρας θα πρέπει να τρέξει ενάντια στο χρόνο για τους σταματήσει. Ανακαλύψτε την ιστορία προέλευσης της πρώτης ανεξάρτητης υπηρεσίας πληροφοριών."

Πρώτο Trailer Απο Το "The King’s Man"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Matthew Vaughn ("Kick-Ass", "Kingsman: The Secret Service", "Kingsman: The Golden Circle"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Jane Goldman ("Kick-Ass", "X-Men: First Class") και Karl Gajdusek ("Oblivion"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Dave Gibbons.

Πρωταγωνιστούν οι Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Gemma Arterton ("Quantum of Solace"), Rhys Ifans ("Berlin Station"), Daniel Brühl ("Rush"), Matthew Goode ("A Discovery of Witches"), Charles Dance ("Game of Thrones"), Tom Hollander, Branka Katic και Djimon Hounsou ("Blood Diamond").

Το "The King’s Man" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2020.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The King’s Man"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.