Πρώτο Trailer Απο Το "The Jungle Book"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Jungle Book", την περιπέτεια του Jon Favreau, που είναι βασισμένη στις διάσημες ιστορίες του Rudyard Kipling.

"Μια νέα περιπέτεια που βασίζεται στον Μόγλη, ένα παιδί-κουτάβι που ανατράφηκε απο μια οικογένεια λύκων. Ομως ο Μόγλης διαπιστώνει ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα όταν ο τρομακτικός τίγρης Shere Khan (Idris Elba), ο οποίος κουβαλά τα σημάδια του Ανθρώπου, υπόσχεται να εξαλείψει αυτό που θεωρεί ως απειλή. Αναγκασμένος να εγκαταλείψει το μοναδικό σπιτικό που γνώρισε ποτέ, ο Μόγλης ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας, με οδηγό τον μαύρο πάνθηρα-μέντορα Bagheera και την αρκούδα με το ελεύθερο πνεύμα Baloo (Bill Murray). Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ο Μόγλης θα βρεθεί αντιμέτωπος με αφιλόξενα πλάσματα της ζούγκλας, συμπεριλαμβανομένου του Ka (Scarlett Johansson), ενός πύθωνα του οποίου η σαγηνευτική φωνή και το βλέμα υπνωτίζουν το παιδί-κουτάβι και του King Louie (Christopher Walken), ο οποίος προσπαθεί να αναγκάσει τον Μόγλη να αποκαλύψει το μυστικό τυο απατηλού και θανατηφόρου κόκκινου λουλουδιού: φωτιά."

Live action-animated περιπέτεια σε σκηνοθεσία Jon Favreau ("Iron Man", "Chef") και σενάριο του Justin Marks, βασισμένο στα βιβλία του Rudyard Kipling.

Στο ρόλο του Μόγλη βρίσκεται ο Neel Sethi, ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι Bill Murray, Ben Kingsley, Christopher Walken, Scarlett Johansson, Idris Elba, Giancarlo Esposito και Lupita Nyong'o.

Αν και το εγχείρημα διαθέτει πολύ αξιόλογους συντελεστές, η υπερβολική χρήση οπτικών εφέ έχει σαν αποτέλεσμα ένα φίλμ που μοιάζει περισσότερο animated και πολύ λιγότερο live action.

Το "The Jungle Book" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο.

Δείτε το trailer:

The Jungle Book 2016

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.