Πρώτο Trailer Απο Το "The Invitation"

0

Η Drafthouse Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Invitation", το ανεξάρτητο θρίλερ-τρόμου της Karyn Kusama.

"Σε αυτό το έντονο ψυχολογικό θρίλερ της Karyn Kusama, η ένταση είναι χειροπιαστή όταν ο Will εμφανίζεται στο δείπνο της πρώην γυναίκας του Eden και του νέου της συζύγου David. Το τραγικό παρελθόν του χωρισμένου ζευγαριού και το εξίσου περίεργο παρόν, σε συνδυασμό με την ύποπτη συμπεριφορά της Eden και τους μυστηριώδεις καλεσμένους της, κάνουν τον Will να πιστεύει ότι πίσω απο την πρόσκληση του κρύβεται κάποιο κρυφό σχέδιο.
Με πλοκή που ξεδιπλώνεται κατά την διάρκεια ενός σκοτεινού απογεύματος στο Hollywood Hills, το 'The Invitation' θολώνει τα επίπεδα της παράνοιας, του μυστηρίου και του τρόμου, μέχρι το κοινό και ο Will να μην μπορούν να καταλάβουν ποιες απειλές είναι πραγματικές και ποιες όχι."

the-invitation-trailer 1

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται η Karyn Kusama ("Girlfight", "Jennifer’s Body"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Phil Hay ("Clash of the Titans") & Matt Manfredi ("Æon Flux").

Πρωταγωνιστούν οι Logan Marshall-Green, Tammy Blanchard, Michiel Huisman, John Carroll Lynch, Emayatzy Corinealdi, Jay Larson, Lindsay Burdge, Marieh Delfino, Michelle Krusiec και Mike Doyle.

Η ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ SXSW με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 25 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.