Πρώτο Trailer Απο Το "The Informer"

0

Η Aviron Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Informer", το αστυνομικό θρίλερ του Andrea Di Stefano. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα κλασικό θρίλερ-δράσης, με αξιόλογο cast αλλά και μια ανέμπνευστη πλοκή.

"Ατιμωμένος και απο αποστρατευμένος χωρίς την θέληση του απο τις ειδικές δυνάνεις, ο Pete Koslow’s (Joel Kinnaman) βλέπει τον κόσμο του να ανατρέπεται, όταν φυλακίζεται ύστερα απο την προσπάθεια του να προστατέψει τη σύζυγο του (Ana de Armas). Όμως σύντομα, θα του δοθεί μια ευκαιρία για πρόωρη αποφυλάκιση αν δεχθεί να λειτουργήσει σαν πληροφοριοδότης του FBI και να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες σε μια αποστολή σύλληψης του Στρατηγού, του πιο ισχυρού κακοποιού της Νέας Υόρκης.
Όταν όμως η επιχείρηση του FBI που θα χάριζε στον Koslow την ελευθερία του, έχει σαν αποτέλσμα τον θάνατο ενός μυστικού αστυνομικού, ο Koslow θα βρεθεί ανάμεσα στα πυρά της μαφίας και του FBI. Ο Στρατηγός αποφασίζει να στείλει τον έμπιστο του πλέον Koslow πίσω στη φυλακή, για να ηγηθεί μιας επιχείρησης ναρκωτικών και το FBI διαμηνύει στον μυστικό πλέον πράκτορα πως θα πρέπει να φέρει εις πέρας την αποστολή, αν θέλει να αποφυλακιστεί νωρίτερα.
Μπλεγμένος μέσα σε ένα κόσμο απίθανων επιλογών, ο Koslow θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή, εκεί όπου θα καταστρώσει ενα σχέδιο για να μπορέσει να ξεφύγει απο τα νύχια των τριών πιο ισχυρών οργανώσεων της Νέας Υόρκης, την Αστυνομία της πόλης, το FBI και την μαφία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Andrea Di Stefano, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Matt Cook, βασισμένος στη νουβέλα "Three Seconds" των Börge Hellström και Anders Roslund.

Πρωταγωνιστούν οι Joel Kinnaman, Clive Owen, Rosamund Pike, Common, Ana de Armas, Sam Spruell, Ruth Bradley, Martin McCann, Nasir Jama.

Το "The Informer" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.