Πρώτο Trailer Από Το "The Ice Road"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Ice Road", το θρίλερ δράσης του Jonathan Hensleigh, με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson. Το trailer που θυμίζει κάτι από το reality "Ice Road Truckers" του History Channel, φανερώνει ένα κάπως πιο ενδιαφέρον action-thriller, καθώς πέρα από τους γνωστούς κακούς, ο Liam Neeson βρίσκεται αντιμέτωπος και με τα στοιχεία της φύσης.

"Όταν ένα απομακρυσμένο ορυχείο διαμαντιών καταρρέει στον βόρειο Καναδά, ένας οδηγός φορτηγού (Liam Neeson) θα πρέπει να ηγηθεί μιας απίστευτης αποστολής διάσωσης πάνω από τον παγωμένο ωκεανό, για να σώσει τους παγιδευμένους εργάτες. Αντιμέτωποι με το χιόνι που λιώνει και μια τεράστια θύελλα, σύντομα διαπιστώνουν πως η πραγματική απειλή είναι αυτή που δεν περίμεναν ποτέ."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jonathan Hensleigh ("Kill the Irishman"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Liam Neeson, Laurence Fishburne, Benjamin Walker, Holt McCallany, Amber Midthunder, Matt McCoy, Martin Sensmeier, Matt Salinger, Marcus Thomas, Paul Essiembre, Lauren Cochrane.

Το "The Ice Road" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 25 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "The Ice Road"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.