Πρώτο Trailer Απο Το "The Hunt"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Hunt", το θρίλερ δράσης του Craig Zobel. Το πρώτο teaser-trailer διάθετει στύλ διαφημιστικού σπότ, παρουσιάζοντας το κυνήγι ανθρώπων σαν μια ευκαιρία για χαλάρωση για τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Μια ιστορία που αν και φαντάζει ενδιαφέρουσα, δεν είναι και η πιο πρωτότυπη, καθώς την έχουμε ξανασυναντήσει σε ταινίες του παρελθόντος.

"Δώδεκα ξένοι ξυπνούν σε ενα ξέφωτο. Δεν γωνρίζουν που βρίσκονται, ή το πως βρέθηκαν εκεί. Δεν γνωρίζουν πως επιλέχθηκαν... για ενα συγκεκριμένο λόγο... το κυνήγι (The Hunt).

Στη σκιά μιας σκοτεινής ιντερνετικής συνομωσίας, μια ομάδα ελιτιστών συγκεντρώνεται για πρώτη φορά σε μια απομακρυσμένη έπαυλη, για να κυνηγήσουν ανθρώπους για διασκέδαση. Ομως το σχέδιο των ελίτ πρόκειται να εκτροχιαστεί, καθώς μια απο τους κυνηγημένους, η Crystal (Betty Gilpin), γνωρίζει το παιχνίδι των Κυνηγών καλύτερα και απο τους ίδιους. Έτσι, αντιστρέφει τους όρους ενάντια στους δολοφόνους, καταδιώκοντας τους εναν πρός εναν, καθώς κατευθύνεται προς την μυστηριώδη γυναίκα (Hilary Swank) που βρίσκεται στο επίκεντρο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Craig Zobel ("Z for Zachariah"), ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Nick Cuse ("The Leftovers") και ο Damon Lindelof ("Lost"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Jason Blum ("Get Out", "The Purge").
Πρωταγωνιστούν οι Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Emma Roberts, Justin Hartley, Glenn Howerton, Amy Madigan, Macon Blair, Teri Wyble, Alexander Babara, Steve Coulter.

Το "The Hunt" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Hunt"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.