Πρώτο Trailer Απο Το "The Humbling"

0

Η Millennium Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Humbling", την νέα δραματική ταινία του Barry Levinson.

"Οντας κάποτε ένας καταξιωμένος ηθοποιός, ο Simon (Al Pacino) έχει πλέον ξεπέσει. Υστερα απο μια βουτιά στο χώρο της ορχήστρας κατά την διάρκεια μιας παράστασης, ο Simon βυθίζεται σε βαθιά κατάθλιψη και πιθανότατα άνοια, κάτι που τον οδηγεί για ένα διάστημα σε ψυχιατρική κλινική. Οταν παίρνει εξιτήριο, συμφωνεί να συνεχίσει τη θεραπεία και ορκίζεται να εγκαταλείψει την υποκριτική. Ομως ο Simon πάντα υποκρίνεται στο θέατρο της καθημερινότητας. Οταν όμως θα βρεθεί σε μια απρόσμενη σχέση με την νεαρή Pegeen (Greta Gerwig) - μέχρι πρότινος λεσβία - ο Simon φαίνεται να επανέρχεται, ή όχι?"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Barry Levinson ("Sleepers", "Rain Man"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Buck Henry ("The Graduate") και Michal Zebede, βασισμένοι στη νουβέλα του Philip Roth.

Πρωταγωνιστούν οι Al Pacino, Greta Gerwig, Kyra Sedgwick, Dianne Wiest, Charles Grodin, Dan Hedaya, Nina Arianda, Victor Cruz, Maria Di Angelis, Ricky Paull Goldin, Li Jun Li, Billy Porter.

Μια επιστροφή στους ποιοτικούς ρόλους για τον θρυλικό Al Pacino, που ύστερα απο τη επιτυχημένη τηλεταινία "You Don't Know Jack", σμίγει ξανά με τον Barry Levinson.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας με πολύ καλές κριτικές, δεν έχει πρός το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.