Πρώτο Trailer Απο Το "The House With A Clock In Its Walls"

0

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το "The House With A Clock In Its Walls", την κινηματογραφική μεταφορά του παιδικού βιβλίου που έγραψε ο John Bellairs. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη ταινία με υψηλό επίπεδο παραγωγής και μια ιστορία που αν και παιδική, φαντάζει αρκετά τρομακτική.

"Η ιστορία ακολουθεί τον 10χρονο Lewis (Owen Vaccaro), ο οποίος μετακομίζει με τον θείο του Jonathan Barnavelt (Jack Black), σε ένα αρχαίο σπίτι που έχει ένα μυστηριώδες ρολόι που χτυπά μέσα στους τοίχους του. Υστερα απο την ανακάλυψη αρκετών μυστικών περασμάτων, ο νεαρός Lewis μαθαίνει πως στην πραγματικότητα ο θείος του είναι ένας μάγος. Καθώς ο Lewis ανακαλύπτει το βιβλίο με τα ξόρκια του θείου του, άθελα του ξυπνά έναν κακόβουλο μάγο, κάτι που θα προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση γεγονότων που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ρολόι/καρδιά που είναι σχεδιασμένο για το τέλος του κόσμου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Eli Roth ("Cabin Fever", "Hostel", "Death Wish"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Eric Kripke ("Supernatural", "Revolution"), βασισμένος στη νουβέλα του John Bellairs.

Πρώτο Trailer Απο Το "The House With A Clock In Its Walls"

Πρωταγωνιστούν οι Jack Black ("School of Rock"), Cate Blanchett ("Carol"), Renée Elise Goldsberry ("Altered Carbon"), Kyle MacLachlan ("Twin Peaks"), Colleen Camp, Owen Vaccaro, Perla Middleton, Braxton Bjerken, Sunny Suljic.

Με πλούσιο cast και υπόβαθρο την πολύ αξιόλογη νουβέλα του John Bellairs, το "The House With A Clock In Its Walls" αναμένεται σαν ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό φίλμ.

Το "The House With A Clock In Its Walls" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The House With A Clock In Its Walls"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.