Πρώτο Trailer Απο Το "The House That Jack Built"

0

Η Zentropa Productions κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The House That Jack Built", το νέο φίλμ του Lars von Trier ("Dancer in the Dark", "Nymphomaniac"). Όπως θα περίμενε κανείς, το πρώτο trailer φανερώνει ένα hardcore φίλμ που κινείται ανάμεσα στο ψυχολογικό θρίλερ και το θρίλερ τρόμου, ενω ο Matt Dillon φαίνεται να κατέχει με άνεση τον ρόλο του ψυχοπαθούς (και λίγα λέμε) δολοφόνου.

"Αμερική, δεκαετία του 70'. Ακολουθούμε τον ιδιοφυή Jack, μέσα απο πέντε περιστατικά και μαθαίνουμε για τους φόνους που καθόρισαν την εξέλιξη του ως κατα συρροή δολόφονος. Βιώνουμε την ιστορία απο την οπτική του Jack. Ο Jack βλέπει τον κάθε φόνο σαν έργο τέχνης, αν και η δυσλειτουργία του προκαλεί προβλήματα με τον έξω κόσμο.

Παρά το γεγονός ότι η τελική και αναπόφευκτη παρέμβαση της αστυνομίας πλησιάζει (κάτι που προκαλεί αλλά και πιέζει τον Jack) ο ίδιος είναι - πέρα απο κάθε λογική - έτοιμος να πάρει ακόμη μεγαλύτερα ρίσκα. Ο στόχος του είναι το απόλυτο έργο τέχνης: Μια συλλογή όλων των δολοφονιών συγκεντρωμένη σε ένα Σπίτι που χτίζει ο ίδιος."

Πρώτο Trailer Απο Το "The House That Jack Built"

Το νέο φίλμ του von Trier έκανε πρεμιέρα εχθές στο Φεστιβάλ των Καννών (εκτός συναγωνισμού), σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή του εκκεντρικού σκηνοθέτη στο φεστιβάλ, ύστερα απο την ποινή που του είχε επιβληθεί το 2011, για τα φιλοναζιστικά σχόλια που είχε κάνει.

Πρώτο Trailer Απο Το "The House That Jack Built"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Matt Dillon, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Uma Thurman, Bruno Ganz, Sofie Gråbøl, Riley Keough, Ed Speleers, Siobhan Fallon Hogan και David Bailie.

Το "House That Jack Built" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The House That Jack Built"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.