Πρώτο Trailer Απο Το "The Green Knight"

0

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Green Knight", το φίλμ φαντασίας του David Lowery, που είναι βασισμένο στο μύθο του Gawain και του Πράσινου Ιππότη. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο φίλμ φαντασίας, με ενδιαφέρουσα μυθολογία και σκοτεινή ατμόσφαιρα.

"Μια επική περιπέτεια φαντασίας που είναι βασισμένη στον διαχρονικό Αρθούριο μύθο. Το 'The Green Knight' αφηγείται την ιστορία του Sir Gawain (Dev Patel), του απερίσκεπτου και πεισματάρη ανηψιού του Βασιλιά Αρθούρου, που ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον διαβόητο Green Knight, εναν τεράστιο, πρασινωπό ξένο που δοκιμάζει τους άνδρες. Σε αυτή την πορεία, ο Gawain θα αντιμετωπίσει φαντάσματα, γίγαντες, κλέφτες και απατεώνες, σε ενα ταξίδι που θα καθορίσει τον χαρακτήρα του και θα αποδείξει την αξία του στα μάτια της οικογένειας και του βασιλείου, πρίν αντιμετωπίσει την απόλυτη δοκιμασία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Lowery ("A Ghost Story", "The Old Man & the Gun"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Dev Patel ("Hotel Mumbai"), Alicia Vikander ("Ex Machina"), Joel Edgerton ("Red Sparrow"), Sarita Choudhury, Sean Harris, Kate Dickie, Barry Keoghan, Erin Kellyman.

Το "The Green Knight" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Green Knight"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.