Πρώτο Trailer Απο Το "The Great Wall"

0

Η Universal και η Legendary κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer απο το "The Great Wall", το θρίλερ φαντασίας του Zhang Yimou, που αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγή που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Κίνα και την πρώτη αγγλόφωνη κινηματογραφική ταινία του καταξιωμένου Κινέζου σκηνοθέτη.

Η ταινία που περιγράφεται σαν μια επική ταινία εποχής με στοιχεία sci-fi, βασίζεται σε μια ιδέα του CEO της Legendary Pictures, Thomas Tull και του συγγραφέα Max Brooks ("World War Z") και εξερευνά τα μυστήρια πίσω απο την κατασκευή του Σινικού Τείχους της Κίνας, που σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας δεν κατασκευάστηκε μόνο για να απωθήσει τις δυνάμεις των Μογγόλων...

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται φυσικά ο Zhang Yimou, ενώ το σενάριο που αρχικά γράφτηκε απο τους Carlo Bernard και Doug Miro, αναθεώρησε ο Tony Gilroy ("Devil's Advocate", "The Bourne" franchise, "Michael Clayton"), βασισμένος στην ιστορία των Thomas Tull & Max Brooks.

Πρωταγωνιστούν οι Matt Damon ("Good Will Hunting"), Willem Dafoe ("Shadow of the Vampire", "Platoon"), Pedro Pascal ("Game of Thrones"), Andy Lau ("Infernal Affairs"), Tian Jing, Hanyu Zhang, Eddie Peng, Lu Han, Gengxin Lin, Zheng Kai, Chen Xuedong, Xuan Huang.

Το πρώτο trailer φανερώνει τον επικό τόνο και το υψηλό επίπεδο παραγωγής του φίλμ που στοίχισε $135 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ δίνει και μια πρώτη γεύση (έστω και πολύ μικρή) απο τα πλάσματα που θέλουν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του τείχους.

Το "The Great Wall" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.