Πρώτο Trailer Από Το "The Glorias"

0

Η Roadside κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Glorias", το βιογραφικό δράμα της Julie Taymor, που εστιάζει στην ζωή της φεμινίστριας Gloria Steinem. Το trailer φανερώνει ένα φιλμ που καταγράφει την ζωή της διάσημης φεμινίστριας σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές περιόδους, με τέσσερις διαφορετικές ηθοποιούς στο ρόλο της, κάτι που εξηγεί και τον τίτλο του φιλμ που είναι στον πληθυντικό ("The Glorias" και όχι "Gloria") .

"Δημοσιογράφος, αγωνίστρια και φεμινίστρια, η Gloria Steinem αποτελεί ένα ανεξίτηλο σύμβολο για τον ακτιβισμό, την επαναστατική καθοδήγηση στο γυναικείο κίνημα και το γράψιμο που επηρέασε γενιές. Σε αυτή την μη παραδοσιακή βιογραφία, η Taymor δημιουργεί μια πολύπλοκη ιστορία που είναι βασισμένη σε μια από τις ανατρεπτικές και θρυλικές φιγούρες της σύγχρονης ιστορίας.
Το φιλμ καταγράφει το ταξίδι της Gloria προς την δημοσιότητα, από τα χρόνια της στην Ινδία, στην ίδρυση του περιοδικού Ms. στη Νέα Υόρκη, τον ρόλο της στην άνοδο του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών στην δεκαετία του 60' και στο ιστορικό Εθνικό Συνέδριο των Γυναικών το 1977."

Πρώτο Trailer Από Το "The Glorias"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Julie Taymor ("Titus", "Frida"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Sarah Ruhl, βασισμένες στα βιβλίο "My Life on the Road" της Gloria Steinem.

Πρωταγωνιστούν οι Julianne Moore, Alicia Vikander, Lulu Wilson, Ryan Keira Armstrong, Monica Sanchez, Lorraine Toussaint, Janelle Monáe, Bette Midler, Timothy Hutton, Mo Brings Plenty, Myles Evans, Kimberly Guerrero.

Το "The Glorias" που έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ του Sundance χωρίς να ενθουσιάσει, θα κυκλοφορήσει σε video on demand στις 30 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "The Glorias"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.