Πρώτο Trailer Απο Το "The Girl With All The Gifts"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Girl With All The Gifts", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Mike Carey.

"Στο προσεχές μέλλον, η ανθρωπότητα έχει σχεδόν καταστραφεί απο μια μεταλλαγμένη μυκητιακή ασθένεια, που εξουδετερώνει την ελεύθερη βούληση και μετατρέπει τα θύματα της σε ανθρωποφάγα 'hungries'. Μόνο μια μικρή ομάδα παιδιών φαίνεται να είναι απρόσβλητη στα συμπτώματα του ιού.

Σε μια στρατιωτική βάση του στρατού στην εξοχή της Αγγλίας, αυτή η ιδιαίτερη ομάδα παιδιών μελετάται και υποβάλλεται σε σκληρά πειράματα απο τον βιολόγο Dr. Caldwell. Αν και αυτά τα παιδιά έχουν μολυνθεί με το zombie παθογόνο που έχει εξολοθρεύσει τον πληθυσμό, τα παιδιά αυτά εξακολοθούν να διατηρούν τις φυσιολογικές σκέψεις και συναισθήματα. Αν και η όρεξη για την ανθρώπινη σάρκα παραμένει, αυτά τα 'hungries' δεύτερης γενιάς, μπορούν να σκέφτονται και να νιώθουν, κάτι που τα καθιστά μια πολύ σημαντική πηγή στην αναζήτηση της θεραπείας.

Τα παιδιά παρακολοθούν μαθήματα στο σχολείο καθημερινά, πάντα υπό την άγρυπνη ματιά του Λοχία Parks. Ομως, ένα μικρό κορίτσι, η Melanie, ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα παιδιά. Η Melanie είναι ιδιαίτερη. Διαπρέπει στην τάξη, είναι περίεργη, γεμάτη φαντασία και λατρεύει την αγαπημένη της δασκάλα, την Helen Justineau.

Πρώτο Trailer Απο Το "The Girl With All The Gifts"

Οταν η βάση πέφτει, η Melanie δραπετεύει μαζί με την δασκάλα της, τον Λοχία Parks και τον Dr. Caldwell. Με φόντο μια κατεστραμμένη Βρετανία, η Melanie πρέπει να ανακαλύψει τι ακριβώς είναι και τελικά να αποφασίσει τόσο για το δικό της μέλλον, όσο και για το μέλλον της ανθρωπότητας."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Colm McCarthy ("Peaky Blinders"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Mike Carey, βασισμένος στην δική του νουβέλα.

Πρωταγωνιστούν οι Gemma Arterton, Glenn Close, Paddy Considine, Anamaria Marinca, Dominique Tipper, Fisayo Akinade, Lobna Futers, Sennia Nanua, Daniel Eghan, Anthony Welsh.

Με υπόθεση που προσπαθεί να προσδώσει μια φρέσκια ιδέα στο κορεσμένο zombie theme, η ταινία του Colm McCarthy φαντάζει ενδιαφέρουσα, ενώ θυμίζει και κάτι απο το επίσης βρετανικό "28 Weeks Later".

Το "The Girl With All The Gifts" θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 23 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.