Πρώτο Trailer Απο Το "The Gentlemen"

0

Η STX κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Gentlemen", το νέο φίλμ του Guy Ritchie. Το πρώτο trailer φανερώνει μια επιστροφή στις ρίζες για τον Βρετανό σκηνοθέτη, ο οποίος ύστερα απο ενα όχι και τόσο επιτυχημένο πέρασμα στα blockbusters, επιστρέφει στα γκανγκστερικά φίλμ που τον έκαναν διάσημο.

"Η ιστορία ακολουθεί τον εκπατρισμένο Αμερικανό Mickey Pearson (Matthew McConaughey), οποίος έκτισε μια υψηλού προφίλ επιχείρηση μαριχουάνας στο Λονδίνο. Οταν γίνεται γνωστό στην πιάτσα πως ο Pearson σκέφτεται να πουλήσει την επιχείρηση και να αποσυρθεί, αυτά τα νέα θα πυροδοτήσουν σενάρια, μηχανοραφίες και εκβιασμούς, σε μια προσπάθεια να κλέψουν την επιχείρηση με δόλιο τρόπο."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Gentlemen"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Guy Ritchie, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος σε μια ιστορία των Ivan Atkinson και Marn Davies.

Πρωταγωνιστούν οι Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Jason Wong, Christopher Evangelou, Eliot Sumner.

Πρώτο Trailer Απο Το "The Gentlemen"

Το "The Gentlemen" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.