Πρώτο Trailer Από Το "The Flash"

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Flash", την πρώτη ταινία του comic ήρωα, δια χειρός Andy Muschietti. Το trailer φανερώνει μια ταινία comic με πιο light ατμόσφαιρα, και πρωταγωνιστή έναν χαρακτήρα που μέχρι σήμερα είχε κυρίως τηλεοπτικό παρελθόν. Ως συνήθως σε αυτές τις ταινίες, η πλοκή φαντάζει κάπως ότι να ΄ναι, καθώς ο Barry Allen ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο θα συναντήσει έναν πιο ηλικιωμένο Bruce Wayne (Michael Keaton), ενώ στο παρόν θα συνεργαστεί με τον Bruce Wayne του Ben Affleck(?).

"Ο Barry Allen ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την δολοφονία της μητέρας του, κάτι που θα προκαλέσει αναταραχή στην χρονική αλληλουχία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Andy Muschietti ("Mama", "It", "It Chapter Two"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Christina Hodson ("Birds of Prey", "Bumblebee"), βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Gardner Fox και Harry Lampert. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Barry Allen/The Flash βρίσκεται ο Ezra Miller ("Suicide Squad"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Keaton, Maribel Verdú, Ben Affleck, Ron Livingston, Temuera Morrison, Kiersey Clemons, Sasha Calle, Saoirse-Monica Jackson, Rudy Mancuso.

Το "The Flash" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 4 Νοεμβρίου του 2022.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.