Πρώτο Trailer Από Το "The Eyes of Tammy Faye"

0

Η Searchlight Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Eyes of Tammy Faye", το βιογραφικό δράμα του Michael Showalter. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δράμα, που είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία, που εστιάζει στην ζωή της Αμερικανίδας τηλευαγγελίστριας Tammy Faye Bakker.

"Μια ιδιαίτερα προσωπική ματιά στην απίστευτη άνοδο, πτώση και εξιλέωση της τηλευαγγελίστριας Tammy Faye Bakker. Την δεκαετία του 70' και του 80', η Tammy Faye (Chastain) και ο σύζυγός της Jim Bakker (Garfield), αν και ξεκίνησαν ταπεινά, κατάφεραν να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο θρησκευτικό τηλεοπτικό δίκτυο και θεματικό πάρκο και επαινέθηκαν για τα μηνύματα αγάπης, αποδοχής και ευημερίας. Η Tammy Faye φημίζονταν για τις αξέχαστες βλεφαρίδες, το ιδιαίτερο τραγούδι και τον ζήλο της να αγκαλιάσει ανθρώπους από όλα τα στρώματα. Όμως, τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν, καθώς οι οικονομικές ατασθαλίες, οι δολοπλόκοι αντίπαλοι και ένα σκάνδαλο, κατάφεραν να γκρεμίσουν την πολύ προσεκτικά φτιαγμένη αυτοκρατορία τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Showalter ("The Big Sick", "The Lovebirds"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Abe Sylvia ("Dead to Me"). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Tammy Faye Bakker βρίσκεται η Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty", "Crimson Peak"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Andrew Garfield ("Hacksaw Ridge"), Vincent D'Onofrio ("Daredevil"), Sam Jaeger, Cherry Jones, Fredric Lehne, Louis Cancelmi, Joe Ando-Hirsh, Randy Havens, Gabriel Olds.

Το "The Eyes of Tammy Faye" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 17 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.