Πρώτο Trailer Απο Το "The End of the Tour"

0

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The End of the Tour", την δραματική ταινία του James Ponsoldt.

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία της πενταήμερης συνέντευξης ανάμεσα στον ρεπόρτερ του Rolling Stone David Lipsky (Jesse Eisenberg), και τον καταξιώμενο συγγραφέα David Foster Wallace (Jason Segel), η οποία έλαβε χώρα αμέσως μετά την κυκλοφορία της πρωτοποριακής νουβέλας "Infinite Jest" του Wallace, το 1996.
Καθώς οι μέρες περνούν, μια σαθρή πλήν έντονη σχέση φαίνεται να αναπτύσσεται ανάμεσα στον δημοσιογράφο και τον συγγραφέα, καθώς οι δυο άνδρες μοιράζονται τα μυστικά τους. Ομως κανείς δεν ξέρει το πόσο ειλικρινείς είναι μεταξύ τους. Μια συνέντευξη που δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, καθώς οι κασσέτες με τους διαλόγους έμειναν μέσα στην ντουλάπα του Lipsky. Οι δυο άνδρες δεν ξανασυναντήθηκαν ποτέ."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Ponsoldt ("Smashed", "The Spectacular Now"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Donald Margulies, βασισμένος στα απομνημονεύματα του David Lipsky.

Πρωταγωνιστούν οι Jason Segel, Jesse Eisenberg, Anna Chlumsky, Mamie Gummer, Joan Cusack, Ron Livingston, Mickey Sumner, Lindsey Elizabeth, Dan John Miller, Noel Fletcher.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα με εξαιρετικές κριτικές στο Φεστιβάλ του Sundance, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 31 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

end-of-the-tour-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.