Πρώτο Trailer Απο Το "The Diary of a Teenage Girl"

0

Η Sony Pictures Classics κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Diary of a Teenage Girl", την δραματική ταινία της Marielle Heller, που απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια στο Sundance Film Festival.

"Οπως όλα τα έφηβα κορίτσια, έτσι και η Minnie Goetze αναζητά τον έρωτα, την αποδοχή και ένα σκοπό στη ζωή της. Η Minnie ξεκινά μια πολύπλοκη ερωτική σχέση με τον φίλο της μητέρας της, Monroe Rutherford (Alexander Skarsgård), τον πιο όμορφο άνδρα του κόσμου'.
Αυτό που θα ακολουθήσει είναι ένα μια αιχμηρή, αστεία και προκλητική αναφορά στην σεξουαλική και καλλιτεχνική αφύπνιση ενός κοριτσιού."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η πρωτοεμφανιζόμενη Marielle Heller, η οποία υπογράφει και το σενάριο βασισμένη στη νουβέλα της Phoebe Gloeckner. Πρωταγωνιστούν οι Bel Powley, Alexander Skarsgård, Kristen Wiig, Christopher Meloni, Margarita Levieva, Madeleine Waters, Abby Wait, Quinn Nagle, Austin Lyon, Miranda Bailey.

Η ταινία που έκανε προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Sundance με πολύ καλές κριτικές, θα κάνει πρεμιέρα στην Βρετανία στις 7 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.