Πρώτο Trailer Απο Το "The Daughter"

0

Η Roadshow Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Daughter", την δραματική ταινία του Simon Stone, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

"Στις τελευταίες ημέρες μιας πόλης υλοτομίας που αργοπεθαίνει, ο Christian (Paul Schneider) επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι για τον γάμο του πατέρα του Henry (Geoffrey Rush), με την κατά πολλά χρόνια νεώτερη του Anna (Anna Torv). Εκεί ο Christian θα ξανασυνδεθεί με τον παιδικό του φίλο Oliver (Ewen Leslie), ο οποίος δεν έφυγε ποτέ απο την πόλη, εργαζόμενος στην επιχείρηση του Henry. Καθώς ο Christian γνωρίζει την σύζυγο του Oliver, Charlotte (Miranda Otto), την κόρη του Hedvig (Odessa Young) και τον πατέρα του Walter (Sam Neill), ανακαλύπτει ένα μυστικό που θα μπορούσε να διαλύσει την οικογένεια του Oliver. Καθώς προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, οι ενέργειες του απειλούν να διαλύσουν τις ζωές αυτών που άφησε πίσω πρίν απο πολλά χρόνια."

Δράμα Αυστραλιανής παραγωγής σε σκηνοθεσία του Simon Stone ("The Turning"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Geoffrey Rush, Miranda Otto, Sam Neill, Paul Schneider, Anna Torv, Sara West, Ewen Leslie, Nicholas Hope, Ewen Leslie, Odessa Young.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αυστραλία, μέσα στο 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.