Πρώτο Trailer Από Το "The Courier"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Courier", το κατασκοπευτικό θρίλερ του Dominic Cooke, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο φιλμ, με αξιόλογους πρωταγωνιστές και υπόβαθρο την Κρίση των Πυραύλων της Κούβας, την αντιπαράθεση ανάμεσα στην Αμερική και την Σοβιετική Ένωση τον Οκτώβριο του 1962, μια μεγάλη κρίση που έφερε την ανθρωπότητα στα πρόθυρα του πυρηνικού πολέμου.

"Η ιστορία του μετριοπαθούς Βρετανού επιχειρηματία Greville Wynne (Benedict Cumberbatch), που θα στρατολογηθεί σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς συρράξεις της ιστορίας. Υπό τις εντολές της Βρετανικής MI-6 και μιας πράκτορα της CIA (Rachel Brosnahan), ο Wynne δημιουργεί μια μυστική και επικίνδυνη συνεργασία με τον Σοβιετικό αξιωματικό Oleg Penkovsky (Merab Ninidze), σε μια προσπάθεια να προσφέρει πολύ σημαντικές και απαραίτητες πληροφορίες, για την αποτροπή μιας πυρηνικής αντιπαράθεσης και την εκτόνωση της Κρίσης των Πυραύλων Της Κούβας."

Πρώτο Trailer Από Το "The Courier"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dominic Cooke ("On Chesil Beach"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tom O'Connor ("The Hitman's Bodyguard").

Πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Rachel Brosnahan, Merab Ninidze, Jessie Buckley, Vladimir Chuprikov, James Schofield, Fred Haig, Emma Penzina, Mariya Mironova, Anton Lesser, Angus Wright, David Bark-Jones, Charles Walters.

Το "The Courier", που αρχικά είχε τον τίτλο "Ironbark", θα κυκλοφορήσει στα σινεμά του εξωτερικού στις 19 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "The Courier"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.