Πρώτο Trailer Απο Το "The Courier"

0

Η κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Courier", το θρίλερ-δράσης του Zackary Adler. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα action-thriler που φαντάζει σαν την θηλυκή έκδοση του "Transporter", ενα φίλμ μικρής παραγωγής που παλιότερα θα το χαρακτηρίζαμε ως βιντεοταινία.

"Ενας αδίστακτος αρχικακοποιός (Gary Oldman) επιθυμεί διακαώς να δολοφονήσει τον Nick, τον μοναδικό μάρτυρα που μπορεί να καταθέσει εναντίον του. Έτσι προσλαμβάνει μια γυναίκα courier-μοτοσικλετίστρια (Olga Kurylenko), για να παραδώσει χωρίς να γνωρίζει, μια δηλητηριώδη βόμβα αερίου στον Nick. Έχοντας αποφύγει την μοιραία έκρηξη την τελευταία στιγμή, η courier και ο Nick θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ενα στρατό πληρωμένων δολοφόνων, αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί κατά την διάρκεια της νύχτας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Zackary Adler ("American Romance"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους James Edward Barker, Andy Conway και Nicky Tate.

Πρωταγωνιστούν οι Gary Oldman, Olga Kurylenko, Dermot Mulroney, William Moseley, Alicia Agneson, Craig Conway, Amit Shah, Lee Charles, Joel Michaely.

Το "The Courier" θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες και video on demand στις 22 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=k9qhML1swgQ

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.