Πρώτο Trailer Απο Το "The Confirmation"

0

Η Saban Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Confirmation", την κωμωδία του Bob Nelson, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Ο 8χρονος Anthony είναι κάπως αγχωμένος που θα πρέπει να περάσει το σαββατοκύριακο του, με τον αλκοολικό και κάπως μίζερο, ξυλουργό πατέρα του Walt, ενώ την ίδια ώρα η μητέρα του Bonnie και ο νέος της σύζυγος φεύγουν για ένα διήμερο απόδρασης. Ο Walt είναι το ίδιο αγχωμένος που θα περάσει το χρόνο του με τον Anthony, ειδικά απο την στιγμή που η πρώτη τους μέρα εξελίσσεται σε ιδιαίτερα άτυχη, καθώς το φορτηγό του χαλάει, ο σπιτονοικοκύρης τον κλειδώνει έξω απο το σπίτι και κάποιος του κλέβει την εργαλειοθήκη που χρειάζεται για μια νέα δουλειά. Καθώς ο Walt και ο Anthony αρχίζουν να αναζητούν τον τύπο που έκλεψε τα εργαλεία και αυτοσχεδιάζουν σχετικά με τις άλλες ατυχίες, ξεκινούν να αποκτούν μια αληθινή σύνδεση ανάμεσα τους, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα ο Walt να γίνει καλύτερος πατέρας και ο Anthony να φανερώσει την προοπτική και τις δυνατότητες του καλού ανθρώπου που θα γίνει στο μέλλον."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bob Nelson ("Nebraska" σενάριο), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Clive Owen, Maria Bello, Robert Forster, Matthew Modine, Tim Blake Nelson, Patton Oswalt, Stephen Tobolowsky, Spencer Drever, Michael Eklund, Ryan Robbins.

Αν και κορυφαίος ηθοποιός, ο Clive Owen ποτέ δεν δίστασε να συμμετάσχει σε χαμηλού προφίλ ταινίες και το "The Confirmation" αποτελεί μια τέτοια περίπτωση, μια κωμωδία με δραματικά στοιχεία που εστιάζει στην αποκατάσταση της ελαττωματικής σχέσης πατέρα-γιού.

Το "The Confirmation" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 18 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.