Πρώτο Trailer Απο Το "The Christmas Chronicles"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Christmas Chronicles", το χριστουγεννιάτικο φίλμ του Clay Kaytis. Το πρώτο trailer φανερώνει την κλασική cheesy ατμόσφαιρα που συναντούμε στις ταινίες αυτού του είδους, με μόνη διαφορά εναν διαφορετικό Άγιο Βασίλη που υποδύεται ο Kurt Russell.

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία της Kate Pierce (Darby Camp) και του αδελφού της Teddy (Judah Lewis), των οποίων τα σχέδια για την Παραμονή των Χριστούγεννων, περιλαμβάνουν την καταγραφή του Άγιου Βασίλη (Kurt Russell) σε βίντεο, ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει σε ένα απροσδόκητο ταξίδι, που τα περισσότερα παιδιά δεν μπορούσαν να έχουν φανταστεί.
Καθώς τα παιδιά περιμένουν την άφιξη του Άγιου Βασίλη, τρυπώνουν στο έλκηθρο του, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει και παραλίγο να εκτροχιάσει τα Χριστούγεννα. Καθώς αυτή η τρελή νύχτα εξελίσσεται, η Kate και ο Teddy, εργάζονται με εναν πολύ διαφορετικό Άγιο Βασίλη και τα πιστά ξωτικά του, για να σώσουν τα Χριστούγεννα, πρίν να είναι πολύ αργά."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Clay Kaytis ("The Angry Birds Movie"), το σενάριο υπογράφει ο Matt Lieberman, ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Chris Columbus ("Home Alone").

Πρωταγωνιστούν οι Kurt Russell, Darby Camp, Judah Lewis, Kimberly Williams-Paisley, Oliver Hudson, Lamorne Morris, Lauren Collins, Martin Roach, Elena Khan, David Kohlsmith.

Το "The Christmas Chronicles" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 22 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Christmas Chronicles"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.