Πρώτο Trailer Απο Το "The Birth of a Nation"

0

Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Birth of a Nation", της δραματικής ταινίας του Nate Parker, που έκανε πρεμιέρα με πολύ καλές κριτικές στο Φεστιβάλ του Sundance, τον περασμένο Ιανουάριο.

"Ο Nat Turner, ένας πρώην σκλάβος στην Αμερική, ξεκινά ένα επαναστατικό κίνημα το 1832 με σκοπό την απελευθέρωση των Αφροαμερικανών της Virginia. Μια κίνηση που θα έχει σαν συνέπεια την ιδιαίτερα βίαιη αντίδραση των λευκών."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο ηθοποιός Nate Parker που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, ενώ υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στην ιστορία του Jean McGianni Celestin.

Πρωταγωνιστούν οι Nate Parker, Jackie Earle Haley, Gabrielle Union, Penelope Ann Miller, Armie Hammer, Aja Naomi King και Mark Boone Junior.

Υστερα απο τις πολύ έντονες αντιδράσεις για τις φετινές "λευκές υποψηφιότητες", η ταινία του Nate Parker θεωρείται σαν ένα απο τα φαβορί για τα Oscars της επόμενης χρονιάς.

Το "The Birth of a Nation" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 7 Οκτωβρίου, ενώ η κυκλοφορία της στην Ευρώπη θα ξεκινήσει λίγους μήνες αργότερα.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.