Πρώτο Trailer Απο Το "The Better Angels"

0

Η Amplify κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Better Angels", του δράματος εποχής απο τον A.J. Edwards, στενό συνεργάτη του Terrence Malick.

"Ιντιάνα, 1817. Το έθνος μετρά μόλις 40 χρόνια ζωής, ενώ έχουν περάσει μόλις λίγα χρόνια μετά απο τον δεύτερο πόλεμο για την ανεξαρτησία. Οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν την φύση και τις ασθένειες, ενώ επιβιώνουν σε ξύλινες καλύβες. Αυτός είναι ο κόσμος του νεαρού Abraham Lincoln. Κινούμενο μέσα σε ένα διάστημα τριών χρόνων της παιδικής ηλικίας του μελλοντικού προέδρου, το "The Better Angels" εξερευνά την οικογένεια του και ......"

Ιστορικό δράμα σε σκηνοθεσία & σενάριο του A.J. Edwards και παραγωγή του Terrence Malick. Πρωταγωνιστούν οι Diane Kruger, Wes Bentley, Jason Clarke, Brit Marling, Lola Cook, Jamie Harrold, Casey Roberts, Cameron Mitchell Williams, Reagan Leonard, Wayne Pyle, Heidi Philipsen.

Με έντονη την επιρροή του Malick, το ασπρόμαυρο "The Better Angels" συνεχίζει την τελευταία εμμονή του Hollywood με το πρόσωπο του Abraham Lincoln.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival με ανάμεικτες κριτικές, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες της Αμερικής θα ξεκινήσει στις 7 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.