Πρώτο Trailer Απο Το "The Banker"

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Banker", το δραματικό φίλμ του George Nolfi. Το πρώτο trailer φανερώνει μια όχι και τόσο ενδιαφέρουσα υπόθεση σε ενα φίλμ που αποτελεί το πρώτο Apple Original Film.

"Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το 'The Banker' εστιάζει στους πρωτοπόρους επιχειρηματίες Bernard Garrett (Anthony Mackie) και Joe Morris (Samuel L. Jackson), οι οποίοι καταστρώνουν ενα θρασύτατο και ριψοκίνδυνο σχέδιο ενάντια στο φυλετικά καταπιεστικό καθεστώς του 1960, βοηθώντας άλλους Αφροαμερικανούς να κυνηγήσουν το αμερικανικό όνειρο.
Μαζί με την Eunice (Nia Long), την σύζυγο του Garrett, εκπαιδεύουν εναν λευκό άνδρα της εργατικής τάξης, τον Matt Steiner (Nicholas Hoult), για να ποζάρει ως το πλούσιο και προνομιούχο πρόσωπο της αναπτυγμένης αυτοκρατορίας ακινήτων που διαθέτουν, ενώ ο Garrett και ο Morris παριστάνουν τον επιστάτη και τον σωφέρ.
Η επιτυχία τους τραβά την προσοσχή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, κάτι που απειλεί όλα αυτά που οι τέσσερις τους έχουν καταφέρει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο George Nolfi ("The Adjustment Bureau"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Niceole Levy ("Cloak & Dagger"), David Lewis Smith και Stan Younger.

Πρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, Nia Long, Nicholas Hoult, Jessie T. Usher, Colm Meaney, Paul Ben-Victor, Gregory Alan Williams, Michael Harney.

To "The Banker" θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ μέσα στον Ιανουάριο θα διατεθεί και μέσα απο το Apple Tv+.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.