Πρώτο Trailer Απο Το "The Assistant"

0

Η Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Assistant", το δραματικό φίλμ της Kitty Green, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

"Το φίλμ ακολουθεί μια μέρα απο την ζωή της Jane (Julia Garner), μια νεαρή απόφοιτο κολεγίου και επίδοξη παραγωγός φίλμ, που κατάφερε να προσληφθεί στην δουλειά των ονείρων της, στη θέση βοηθού σε μια πανίσχυρη εταιρεία ψυχαγωγίας. Η μέρα της είναι όπως κάθε άλλης βοηθού, φτιάχνοντας καφέ, αλλάζοντας το χαρτί στο φωτοτυπικό, παραγγέλνοντας μεσημεριανό, κανονίζοντας ταξίδια και απαντώντας στα τηλέφωνα. Όμως, καθώς η Jane ακολουθεί την καθημερινή ρουτίνα της, αυτή και εμείς, γινόμαστε μάρτυρες της κακοποίησης που χαρακτηρίζει τον κάθε τομέα της δουλειάς της, μια συσσώρευση ταπείνωσης που η Jane αποφασίζει να μην ανεχθεί άλλο, λίγο πρίν ανακαλύψει το αληθινό βάθος του συστήματος μέσα στο οποίο εισέλθε."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Kitty Green, η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Julia Garner ("Ozark", "The Americans"), Matthew Macfadyen, Kristine Froseth, Dagmara Dominczyk, Makenzie Leigh, Noah Robbins, Alexander Chaplin, Clara Wong, Juliana Canfield.

Το "The Assistant" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

"The Assistant"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.