Πρώτο Trailer Απο Το "The Art Of Self-Defense"

0

Η Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "The Art Of Self-Defense", το νέο φίλμ του Riley Stearns. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα περίεργο κωμικό φίλμ, που καυτηριάζει τον κόσμο και τις σχολές των πολεμικών τεχνών.

"Υστερα απο μια βίαιη επίθεση απο μια συμμορία μοτοσυκλετιστών, ο Casey (Jesse Eisenberg) γράφεται σε μια σχολή πολεμικών τεχνών με σκοπό να μάθει αυτοάμυνα. Κάτω απο το βλέμα ενός χαρισματικού δασκάλου, του Sensei (Alessandro Nivola) και της σκληροτράχηλης κατόχου καφέ ζώνης Anna (Imogen Poots), ο Casey αρχίζει να αποκτά αυτοπεποίθηση για πρώτη φορά στη ζωή του. Όταν όμως αρχίζει να επισκέπτεται τα μυστηριώδη, νυχτερινά μαθήματα του Sensei, ανακαλύπτει τον μοχθηρό κόσμο της αδελφότητας, γεμάτο με βία και υπερβολική αρρενωπότητα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Riley Stearns ("Faults"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Jesse Eisenberg, Imogen Poots, Alessandro Nivola, Steve Terada, Phillip Andre Botello, Leland Orser, Josh Fadem, Jason Burkey, David Zellner, Dallas Edwards.

Το "The Art Of Self-Defense" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ SXSW, στις 10 Μαρτίου, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται μέσα στον Ιούνιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.