Πρώτο Trailer Απο Το "Tenet" Του Christopher Nolan

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Tenet", το νέο φίλμ του Christopher Nolan, που επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο το "Dunkirk" του 2017. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα μυστηριώδες και αινιγματικό φίλμ με πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής, εντυπωσιακή κινηματογράφηση και ατμόσφαιρα που θυμίζει κάτι απο το "Inception", ενώ όσον αφορά την ιστορία εκεί τα πράγματα είναι αρκετά συγκεχυμένα, καθώς το φίλμ περιλάμβανει πολλά και διαφορετικά θέματα, όπως αυτό της μεταθανάτιας ζωής, το ταξίδι στο χρόνο και του πυρηνικού ολοκαυτώματος.

Όπως προαναφέραμε, ο Nolan σκηνοθετεί και ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Οσον αφορά τους υπόλοιπους συντελεστές πίσω απο τις κάμερες, εκεί συναντούμε αρκετά ηχηρά ονόματα όπως αυτό του Hoyte van Hoytema ("Interstellar", "Dunkirk") στην θέση του κινηματογραφιστή, του μουσικοσυνθέτη Ludwig Göransson ("Black Panther", "Venom") και του Nathan Crowley ("The Dark Knight") στη θέση του production designer.

Όμως, αξιόλογα ονόματα διαθέτει και το cast, που περιλαμβάνει τους John David Washington ("BlacKkKlansman"), Kenneth Branagh ("Murder on the Orient Express"), Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass"), Elizabeth Debicki ("The Great Gatsby"), Robert Pattinson ("Twilight"), Clémence Poésy ("In Bruges"), Dimple Kapadia και φυσικά τον Michael Caine, που έχει συμμετάσχει σχεδόν σε όλα τα φίλμ του Christopher Nolan.

Σύμφωνα με τις πληροροφίες του Variety, το νέο φίλμ του Nolan θα έχει μεγάλη κλίμακα και international ιστορία με γυρίσματα σε επτά διαφορετικές χώρες, ενώ όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι του γυρίσματος και πιο συγκεκριμένα του φορμάτ, ο σκηνοθέτης θα χρησιμοποιήσει μια μίξη καμερών IMAX και 70mm.

Το "Tenet" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου του 2020.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Tenet" Του Christopher Nolan

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.