Πρώτο Trailer Απο Το "Ten Thousand Saints"

0

Η Screen Media Films, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Ten Thousand Saints", την ανεξάρτητη, δραματική ταινία των Shari Springer Berman και Robert Pulcini.

"Μια ιστορία ενηλικίωσης που εστιάζει σε τρείς εφήβους στα τέλη της δεκαετίας του 80, στην Νέα Υόρκη. Τον Jude (Asa Butterfield) που έχει μόλις έρθει απο το Vermont, τον μουσικό Johnny (Emile Hirsch) και την Eliza (Hailee Steinfeld), μια προβληματισμένη νεαρή κοπέλα των βορείων προαστίων. Η ιστορία εξελίσσεται το 1988, μια εποχή μεγάλης πολιτισμικής αναταραχής ενάντια στις υπερβολές της δεκαετίας, την επιδημία του AIDS και την ανάπλαση της πόλης, που κορυφώθηκε με τις διαβόητες εξεγέρσεις της πλατείας Tompkins."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Shari Springer Berman και Robert Pulcini ("American Splendor", "Girl Most Likely"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο, βασισμένοι στη νουβέλα της Eleanor Henderson.

Πρωταγωνιστούν οι Asa Butterfield, Ethan Hawke, Hailee Steinfeld, Avan Jogia, Emile Hirsch, Emily Mortimer, Julianne Nicholson, Nancy Ellen Shore, Krista Tunnell, Jeff O'Donnell.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 14 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Ten Thousand Saints

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.